Fitness

Welkom in onze fitnesszaal!

Sportschool in Groningen

Welkom bij Sportief90. Sportief90 betekent op een plezierige manier werken aan je gezondheid. Wij zijn een professionele sportschool waar persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk is. Hoe die aandacht eruit ziet, bepaal jij!

Persoonlijke begeleiding

Dat kan alleen een intake zijn en verder zelfstandig fitnessen: in onze fitnesszaal zijn altijd gediplomeerde instructeurs aanwezig. En als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, of zelfs een eigen trainer, kan dat uiteraard ook. Diverse professionals staan voor je klaar. Zelfs een voedingsdeskundige en fysiotherapeut!

Werken aan je gezondheid

Bij Sportief90 kun je terecht met al je sport- en gezondheidswensen. In een korte tijd enkele kilootjes kwijt raken, en tips krijgen om dat gewicht te houden? Het kan bij Sportief90. Na een blessure of lichamelijk ongemak weer sporten? Het kan bij Sportief90. We hebben de deskundigheid en ervaring om je op een passende manier naar jouw doel te leiden.

Ons persoonlijke coach-systeem helpt om, als het even iets minder gaat, je bij de (sport)les te houden. Zodat je ook écht jouw doel haalt en je je weer gezond voelt!

Gratis starten met fitness

Nieuwsgierig? Maak dan via het contactformulier een afspraak voor een gratis en vrijblijvende proeftraining!
Je ervaart direct of het wat voor je is!

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in, kom een keer langs of bel ons op 050 - 31 85 639.

Contactformulier

Sportief en gezellig

Paulien

Bekijk alle ervaringen
Een van onze teamleden

Adinda Dantuma

Fitnesscoach

Persoonlijke aandacht
Eendrachtskade NZ3