fbpx

Fitness

Wil jij starten met fitness? Schrijf je nu in voor een gratis proeftraining!

Sportschool in Groningen

Welkom bij Sportief90. Sportief90 betekent op een plezierige manier werken aan je gezondheid. Wij zijn een professionele sportschool waar persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk is. Hoe die aandacht eruit ziet, bepaal jij!

Eerst een keertje gratis proberen?

Gratis proeftraining

Persoonlijke begeleiding

Dat kan alleen een intake zijn en verder zelfstandig fitnessen: in onze fitnesszaal zijn altijd gediplomeerde instructeurs aanwezig. En als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, of zelfs een eigen trainer, kan dat uiteraard ook. Diverse professionals staan voor je klaar. Zelfs een voedingsdeskundige en fysiotherapeut!

Werken aan je gezondheid

Bij Sportief90 kun je terecht met al je sport- en gezondheidswensen. In een korte tijd enkele kilootjes kwijt raken, en tips krijgen om dat gewicht te houden? Het kan bij Sportief90. Na een blessure of lichamelijk ongemak weer sporten? Het kan bij Sportief90. We hebben de deskundigheid en ervaring om je op een passende manier naar jouw doel te leiden.

Schrijf je in voor een gratis proefles.
Ons persoonlijke coach-systeem helpt om, als het even iets minder gaat, je bij de (sport)les te houden. Zodat je ook ├ęcht jouw doel haalt en je je weer gezond voelt!

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in, kom een keer langs of bel ons op 050 - 31 85 639.

Contactformulier

Voordelen Sportschool?

Lees het hier

Bekijk alle ervaringen
Een van onze teamleden

Rob van Rozen

Allround Instructeur Groepslessen – Stagebegeleider

Persoonlijke aandacht
Eendrachtskade NZ3