fbpx

Gratis intake Personal Training

Interesse in personal training? Maak nu een afspraak voor een gratis & vrijblijvende kennismaking!

Ben je op zoek naar een Personal Trainer in Groningen?

Je energiek en gezond voelen zoals je je nog nooit hebt gevoeld. Het kan écht. Kom één op één trainen met een persoonlijke instructeur. Als mens en fanatiek sporter weten wij wat het is om doelen te stellen. Gericht te trainen. Grenzen te verleggen. Succes te behalen. En soms ook je verlies nemen, dat hoort er ook bij. Want uiteindelijk leer je meer van de wedstrijden die je verloren hebt, dan van de wedstrijden die gewonnen zijn. Durf jij het aan? Personal Training is ook voor jou haalbaar!

Bij Sportief90 zijn we ervan overtuigd dat Personal Training de beste manier is voor jou om te werken aan een gezond en energiek lichaam. Een Personal Trainer die jou kent, die jou begeleidt en motiveert. Samen met je Personal Trainer werk je aan het behalen van jouw doelstellingen.

Eigen programma

Verwacht geen crashdieet of speciale methode. Bij ons krijgt iedereen zijn eigen programma: of je nu 5 kilo wil afvallen of een marathon wil gaan lopen.
Met 100% toewijding werken wij samen met jou aan het behalen van jouw doelstelling.

Begeleiding en coaching

Belangrijk in onze begeleiding zijn kennis en coaching op het gebied van voeding, gedragsverandering en motivatie. Want met de juiste mentaliteit in combinatie met de juiste kennis bereik je duurzaam resultaat.
Behaal je persoonlijke doelen met de hulp van een personal trainer.

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in, kom een keer langs of bel ons op 050 - 31 85 639.

Contactformulier

Voordelen Sportschool?

Lees het hier

Bekijk alle ervaringen
Een van onze teamleden

Laetitia La Cyrus

Allround Instructrice Groepslessen

Persoonlijke aandacht
Eendrachtskade NZ3