fbpx

Het roer moest om

J. van der Heijden

Omdat ik tijdens mijn werk veel achter de computer zit en inspannend denkwerk doe, kreeg ik steeds meer last van slapeloosheid en kon me slecht concentreren. Ook mijn nek, rug en schouders werden steeds pijnlijker. Na een bezoek aan de Arbo-arts kon ik er niet meer onderuit: het roer moest om.

Omdat ik tijdens mijn werk veel achter de computer zit en inspannend denkwerk doe, kreeg ik steeds meer last van slapeloosheid en kon me slecht concentreren

Via via kwam ik bij Sportief90 terecht. Regelmatig sporten en andere voeding hebben mijn leven veranderd. Ik voel me weer fit en gezond en kan zoveel meer aan dan vroeger! Dit had ik veel eerder moeten doen!

Voordelen Sportschool?

Lees het hier

Bekijk alle ervaringen
Een van onze teamleden
Persoonlijke aandacht
Eendrachtskade NZ3