fbpx

Voordelen Sportschool?

Lees het hier

Als je besluit om te gaan sporten, heb je echt mega veel keuzes. Ga je thuis, buiten of in de sportschool trainen? Wil je dan liever alleen trainen of toch juist met een team? Iedere vorm van training heeft zo zijn voordelen. Voor iedereen is de keuze wat het beste is natuurlijk anders. In dit blog vertellen we je graag de voordelen van trainen in een sportschool

Keuze in apparatuur

Natuurlijk kun je op een hometrainer thuis gaan trainen, maar dan heb je maar één apparaat. In de sportschool staan tientallen verschillende apparaten, waardoor je lekker kunt afwisselen. Welke spiergroep je ook wilt trainen, in de sportschool is er vast een apparaat voor te vinden. Lekker afwisselend toch?

Trainen op goede apparatuur

De apparatuur in onze sportschool is altijd van goede kwaliteit. Kan jouw trouwe ouwe hometrainer hier tegenop?

Altijd iemand die je oefeningen kan uitleggen

Weet je niet zo goed hoe je een bepaalde oefening doet of hoe een apparaat werkt? Je kunt altijd om uitleg vragen! Zowel de sportschool instructeurs als je medesporters vinden het geen enkel probleem om je op weg te helpen.

Samen sporten in groepslessen

Is individueel sporten niet echt jouw ding? Of houd je van afwisseling? Bij sportief 90 worden ook groepslessen aangeboden. Gezellig, samen met anderen. Je kunt alle sporten gewoon uitproberen. Wil je liever iets anders doen? Dan ga je volgende week gewoon naar een andere groepsles!

Andere sporters ontwerpen

De sportschool is niet alleen een plaats waar je komt om te sporten, je kunt er ook andere mensen ontmoeten. Hoeveel vriendschappen en grote liefdes zijn er wel niet in de sportschool ontstaan?! 😉

Motivatie nodig?

Het samen trainen met anderen kan en enorme motivatie zijn om nog even een stapje verder te gaan! Zelfs als je niet direct samen traint. Alleen de aanwezigheid van andere sporters doet al wat met je.

Het abonnement is een stok achter de deur

Het sportschool abonnement is een misschien wel een goede stok achter de deur om te blijven sporten. Je wilt toch niet betalen voor iets wat je niet gebruikt? Juist! Sporten maar:-)

Trainingsschema op maat gemaakt

Bij sportief 90 willen we je graag meehelpen om jouw doelen te behalen. Daarom maken onze trainers een persoonlijk schema speciaal voor jou. Natuurlijk afgestemd op jouw lichaam en doelen. Om je nog gemotiveerder te krijgen en je doelen makkelijker te behalen kun je ook kiezen voor een personal trainer. Ben jij geïnteresseerd in een personal trainer? Klik dan hier!

Kom langs bij Sportief 90 Groningen

Door naar de sportschool te gaan, voel je je fitter. Je zult merken dat je hierdoor gemotiveerd wordt om je gezonde levensstijl ook buiten de sportschool voort te zetten. Dus wil je alleen sporten, of samen met een trainingsmaatje? Wat je ook wilt, in de sportschool is het mogelijk. Kom vrijblijvend langs bij Sportief 90, vinden we leuk.

Voordelen Sportschool?

Lees het hier

Bekijk alle ervaringen
Een van onze teamleden

Wouter Vink

Fitnesscoach – Personal Trainer

Persoonlijke aandacht
Eendrachtskade NZ3